İngiliz Yıldız Beşiktaş'a İmza Atıyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

İngiliz medyasında bir dönem İngiliz futbolunun çok şey beklediği eski Arsenal'li Jack Wilshere'ın adı Beşiktaş için yazıldı. Haberde Beşiktaş'ın yıldız futbolcu için iki tercihten biri olduğu aktarıldı. İşte detaylar...

Ara transfer sezonu için çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Onsideview'un haber sitesi, Jack Wilshere'ın Beşiktaş'a transfer olacağını belirtti. Haberin detaylarında Wilshere'ın inişli çıkışlı performansına yer verilirken bir türlü istenilen istikrarı tutturamadığı belirtildi.

YA BEŞİKTAŞ YA GERRARD

Glasgow Rangers'ı çalıştıran Stephan Gerrard'ın, Wilshere'a 'maç başı ücretli' sözleşme teklifi yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Bunula beraber Wilshere'ın kariyerindeki bir sonraki adımın Beşiktaş olacağı, görüşmelerin ve teklifin henüz netleşmediği kaydedildi. Haberde; geçtiğimiz sezon haftada 100.000 sterlin kazanan yıldız ismin bu ücrette feragat etmesi gerektiği dile getirildi.

Abdullah Avcı Beşiktaş'a ihtar çekti!

WEST HAM'LE VEDALAŞTI

Kariyerine Luton altyapısında başlayan ve buradan Arsenal altyapısına transfer olan Wilshere, 2009-10 sezonunda Bolton, 2016-17 sezonunda Bournemouth'a kiralanmıştı. Öte yandan son olarak West Ham United'da oynayan yıldız orta saha oyuncusu buradan da ayrıldı. Şu anda serbest oyuncu statüsünde bulunuyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI