İngilizler kırmızı karta inanamadı!

Beşiktaşlı futbolcu Mohammed Elneny'nin kırmızı kart görmesi İngiltere'de şaşkınlık yarattı! "Onun sinirlenebileceğini hiç sanmıyordum"

Beşiktaşlı futbolcu Mohammed Elneny'nin kırmızı kart görmesi İngiltere'de şaşkınlık yarattı! "Onun sinirlenebileceğini hiç sanmıyordum"

Süper Lig'de Gazişehir ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 3-2'lik yenilgiyle ayrılırken Domagoj Vida ile yeni transferlerden Mohamed Elneny de kırmızı kart gördü.

Mısırlı futbolcunun oyun dışında kalmasıyla ilgili Arsenal taraftarlarının yorumları İngiliz basınında haber oldu.

İngiliz basınında yer alan haberlerde Elneny'nin Gazişehir maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili Arsenal taraftarlarının sosyal medyada yaptığı yorumlara yer verildi.

İngilizler, Elneny'nin gördüğü kırmızı kart nedeniyle şaşkınlıklarını dile getirdi. Daha önce Arsenal'de hiç kırmızı kart görmeyen Mısırlı futbolcuyla ilgili yapılan yorumlar şu şekilde:

Shaheen Ashraf: "Elneny ilk maçında saha dışında kalmış."

Mmaduaburochukwu: "Elneny, Beşiktaş'ta ilk maçında kırmızı kart gördü. Arsenal'de hiç görmemişti."

Moreno Van Laeken: "Bizim için oynarken sahada yoktu."

Deano: "Onun sinirlenebileceğini hiç sanmıyordum."

UgarteCP: "Elneny sakin ol."

Emmy: "Elneny ilk maçında kırmızı kart gördü. Bunu telafi edemez."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI