Ismael: Bambaşka bir maç olacak

Beşitaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe derbisi hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fenerbahçe derbisinden 3 puanla  ayrılmak için takım halinde iyi performans ortaya koymak istediklerini dile getirdi.

Antrenman sırasında gazetecilerin derbiye yönelik sorularını yanıtlayan Fransız çalıştırıcı, “Son iki maçta gösterdiğimiz performans yeterli değildi. Başka bir maç olacak derbi. Kendi performansımızı göstermeye çalışacağız. Ben de başka bir Beşiktaş ve takım performansı görmek istiyorum derbide” diye konuştu.

Geçen sezon derbi tecrübesi yaşadığını aktaran siyah-beyazlı hoca, “Derbiyi geçen sene tecrübe ettim. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Maçı evimizde oynayacağız. Taraftarımızın önünde olacağız. Aynı performansı, isteği, tutkuyu, arzuyu görmek istiyorum. Herkesin performansını yükseltmesi lazım. Mert Günok neredeyse 1 senedir oynamıyor. Sakatlık bölgesine dair yüzde 100 özgüvenli olması lazım. İki genç kaliteli kalecimiz var. Ersin bu takımda şampiyonluk yaşadı. Kalecilerimize güveniyoruz. Sezonun başındayız. Performansımızı hep beraber yükseltmeyi planlıyoruz. Geçen hafta iyi bir hazırlık haftasıydı. Bu hafta da aynı şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Derbi 11’ini henüz belirlemediğini aktaran Ismael çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Beşiktaş’ın hocası, “Şu an kadroyla ilgili konuşmak için erken. Önümüzde çok süre var. Milli takımdan dönecek oyuncular var. Redmond iyi görünüyor. Kadroda olabilir diye düşünüyorum. Ghezzal’ın durumunu da gün gün takip ediyoruz” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI