Ismael, İngiltere'de çalışmak istediğini açıkladı

Valerien Ismael'den kafa karıştıran açıklama...

Beşiktaş Teknik direktörü Valerien Ismael’in Birmingham City'den teklif aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael’in milli maç arasında İngiltere’de Birmingham City yöneticileriyle görüştüğü ortaya çıktı… hatta Başkan Ahmet Nur Çebi, sportif direktör Ceyhun Kazancı’yı da yanına alarak Ismael’e bu görüşmeyi sordu. Bu görüşme adeta Ismael’e destek şeklinde algılandı. Hatta sözleşme teklifi olarak bile yorumlandı. 

Ismael ise hedefinin İngiltere’de çalışmak olduğunu hiç saklamadı. Temmuz orasında Alman Bild gazetesine verdiği demeçte; “Türkiye listemde değildi. İngiltere'de kalmayı çok isterdim. Türkiye'den telefon geldiğinde, "Bu herhangi bir kulüp değil. Beşiktaş uluslararası alanda üst düzey bir kulüp ve üst düzey bir adres' diye düşündüm” ifadelerini kullanmıştı. 

Ismael’in aklının hala İngiltere’de olduğu Birmingham City kendisine ciddi anlamda bir teklif getirirse bunu düşüneceği ise gelen bilgiler arasında. 

FENERBAHÇE DERBİSİNE KONSANTRE

Beşiktaş'ta bazen eleştirilen bazen göklere çıkarılan Valerien Ismael’in aklında ise şu anda hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi var. Ligde zirve yarışında olan siyah-beyazlıların amacı bu galibiyetle yarışta ön sıralara geçmek. 

SEZON SONUNA BIRAKTI

Fransız teknik adamın, İngiltere planını şimdilik rafa kaldırdığı sezon sonu olacak genel duruma göre hareket etmeye karar verdiği belirtildi.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI