İspanyol Medyasından Beşiktaş İçin Flaş Transfer İddiası

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Sağ bek transferi arayışlarını sürdüren Beşiktaş için İspanyol medyasından çarpıcı iddia geldi.  Todofichajes'in haberine göre DeAndre Yedlin, siyah beyazlı formayı giymeye çok artık yakın... Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Ahmet Nur Çebi önderliğindeki Beşiktaş transfer komitesi, Yedlin transferi için Newscastle United yönetimiyle el sıkıştı. 

Haberde Newcastle'ın Yedlin'i gözden çıkardığı belirtilirken Beşiktaş'ın Yedlin transferi için son aşamaya geldiği vurgulandı. 


NEWSCASTLE SATMAK İSTİYOR

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre sezon sonunda oyuncunun sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı Newcastle United, kiralık anlaşmaya yanaşmıyor ve satış istiyor.

Beşiktaş'ın satın almak için maddi gücünün olmaması bu transferi zorlaştırsa da, zorunlu satın alma opsiyonuyla Yedlin'in kiralama yoluyla transferinin mümkün olabileceği ifade ediliyor.

"GELECEK HAFTA GELİYOR" İDDİASI

Beşiktaş'ın Yedlin transferini bir an önce sonlandırmak istediği aktarılırken, oyuncunun gelecek hafta İstanbul'a gelebileceği kaydedildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI