İşte 2019 model Beşiktaş

Beşiktaş Süper lig'in ikinci yarısına değişen futbol anlayışıyla dikkat çekti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 18. haftasında deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti. Siyah beyazlılarda bu maçta dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Beşiktaş'ta özellikle ligin ilk yarısında Quaresma'nın oynadığı maçlarda hücum opsiyonu olarak sürekli kanatlardan orta tercihi kullanılması eleştiriliyordu. 

Futbol Arena'nın haberine göre, Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, Opta verilerine göre de sezonun ilk yarısında en fazla orta yapan futbolcu oldu. Ancak Beşiktaş'ın, Akhisarspor deplasmanında 3-1 kazandığı maçta değişen oyun yapısı dikkat çeken bir detay oldu.

Beşiktaş, Akhisarspor deplasmanında 90 dakika boyunca sadece 11 orta yaptı.  Özellikle Quaresma'nın oynadığı maçlarda yüksek orta sayısıyla dikkat çeken siyah beyazlılar, Akhisarspor karşısında farklı bir oyun formatına dönüş yaptı. Beşiktaş'ın, Akhisarspor maçındaki 11 ortası, aynı zamanda ligde bu sezonun en düşük rakamı oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI