İşte Arda Turan Gerçeği

Beşiktaş, Arda Turan'ı transfer edecek mi? İşte perde arkasında yananlar...

Sergen Yalçın ile Arda Turan’ın bir araya gelmesinin ardından bu görüşmenin medyaya teklif olarak yansımasından sonra menajer Ahmet Bulut’tan daha da kafa karıştıran bir açıklama geldi. “Ne bizim ne Beşiktaş’ın böyle bir teklifi olmadı” diyen Bulut, basına hiç yansımamasına rağmen sanki Arda Turan’ın, Beşiktaş’a gitmek istediği düşüncesini akıllara getirdi.

Gelen bilgiler kafa karıştırdı 

Arda Turan, Galatasaray’ı bekliyor. Devre arasında Terim’in istemesine rağmen Mustafa Cengiz kendisine karşı çıktığı için Galatasaray’a gidememişti. Özellikle indirim konusunda Terim ile yönetim arasında yaşanan kriz ise Arda’nın eski takımına dönmesinin tamamen önüne geçmiş durumda. Ayrıca Terim’in de kendisini futbolcu olarak değil antrenör olarak düşünmesi ise Arda Turan’ı hayal kırıklığına uğrattı.

Arda Turan bitmediğini göstermek istiyor. Bu yüzden Sergen Yalçın’la yaptığı görüşmeyi basına yakınları aracılığıyla kendisi sızdırdı. Sanki Sergen’in kendisini Beşiktaş’a çağırdığı havası yarattı. İddialara göre Arda Turan, Galatasaray’a gidemezse Türkiye’de bir takımda kalmak istiyor. Beşiktaş’ı ise en doğru takım olarak görüyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI