İşte Avcı'nın güvendiği iki genç isim

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı'nın kamp gözdeleri belli olmaya başladı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, kadroda bulunan iki genç ismi siyah beyazlı takımın geleceği olarak görüyor.

Riva kampında Beşiktaş’ın iki genç ismi öne çıktı... birisi Oğuzhan Akgün diğeri ise Muhayer. Abdullah Avcı da iki genç oyuncu üzerinde dururken, sürekli olarak, ''bu çocuklarda iş var. Beşiktaş'ın geleceği bu çocuklar'' ifadelerini kullanıyor. Avcı Oğuzhan'ın pozisyon alması, Muhayer'in ise forvet arkalarına bindirmelerini çok beğeniyor.

Beşiktaş'ın yeni transferi Oğuzhan Özyakup

Abdullah Avcı geldiği ilk gün Oğuzhan Oğuzhan Özyakup'un yeni transfer olacağını söylemişti… ilk görüştüğü ve kendisinden beklentilerini anlattığı ilk isimde kaptandı. Oğuzhan’ın Riva’daki kampın ilk bölümünde geçen seneki durağanlığını atması dikkat çekiyor. Oğuzhan'ın istekli hali ve çalışmalardaki performansı dikkat çekiyor. Oğuzhan sürekli olarak, “yeni transfer olacağı” mesajını veriyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI