İşte Beşiktaş'ın Alex Teixeira Teklifi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... 10 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Alex Teixeira'ya kanca attı. Siyah Beyazlı ekip, Shakhtar Donetsk formasıyla adını duyuran, son olarak Jiangsu Suning forması giyen ve şu sıralar boşta olan Brezilyalı yıldıza 2+1 yıllık sözleşme önerdi.

Shakhtar Donetsk’te yıldızı parlayan ve Şubat 2016’da 50 milyon Euro’ya Jiangsu Suning’e transfer olan Alex Teixeira'yı Beşiktaş transfer etmek istiyor...

Ocak 2021'de Çin'den ayrılan ve şu sıralar bonservisi elinde olan Brezilyalı yıldıza Siyah Beyazlı ekip teklifini sundu.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, 10 numara arayışında olan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldıza sezonluk 2 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerdiğini duyurdu.

Shakhtar Donetsk'ten JS Suning'e 50 milyon Euro'ya transfer olan Teixeria, Ocak 2021'den beri kulübü bulunmuyor.

Schira, Teixeira'nın 3 milyon Euro istediğini ekledi, Beşiktaş ile tecrübeli orta sahanın görüşmelerinin devam ettiğini aktardı.

Vasco da Gama, Shakhtar Donetsk ve Jiangsu Suning formaları giyen, profesyonel kariyerinde 428 maça çıkan Alex Teixeira'nın 172 gol, 72 asisti bulunuyor.

Yıldız 10 numara, Shakhtar Donetsk formasıyla 2014/15 ve 2015/16 sezonlarını gol kralı olarak tamamladı.

Shakhtar Donetsk'te 6 yıl geçiren ve yıldızını parlatan Teixeira, Ukrayna'da toplam 12 kupa kazandı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI