İşte Beşiktaş'ın Fabri planı

Beşiktaş'ta kaleci operasyonu...

Beşiktaş'ta kaleci operasyonu için düğmeye basıldı. Kartal’ın hedefi eski kalecisi Fabri’yi yeniden kadroya katarak, Loris Karius ile yolları ayırmak. Sezon başında Fabri 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Premier Lig ekibi Fulham’a satılırken, Karius ise Liverpool’dan 2.5 milyon euro karşılığında 2 sezonluğuna kiralanmıştı.

KARİUS İKNA EDİLECEK

Ancak Karius, sezon başında bu yana ortaya koyduğu performansla beklentilerin uzağında kalarak hayalleri yıktı. Beşiktaş yönetiminin bu nedenle sezon sonunda kaleci değişikliğine gitme kararı aldığı öğrenildi. Yönetim öncelikle 1 yıl daha kiralık anlaşması olan Alman file bekçisini ikna ederek, yeniden Liverpool’a gönderecek.

FABRİ GELMEYE HAZIR

Liverpool ile yapılan anlaşma gereği, 2 yıl sonuna 8 milyon euroya zorunlu satın alma opsiyonu var. Bu opsiyon ancak Karius geri dönmek isterse ortadan kalkacak. Bir yanda Karius ile görüşen yönetim, Fabri için de görüşmelere başladı. Küme düşme potasında yer alan Fulham, kurtulamazsa, İspanyol kalecinin transferi kolaylaşacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI