İşte Beşiktaş'ın Feghouli teklifi

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Yeni sezon öncesi özellikle hücum hattına önemli transferler yapan Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda hücum rotasyonuna bir takviye daha yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda Sofiane Feghouli'yi transfer listesinin ilk sırasına aldığı kaydedildi. Galatasaray'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Cezayirli yıldız için ülke basını da Beşiktaş'ı işaret etti. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor.

Siyah beyazlılar son olarak Sofiane Feghouli'yi radarına almıştı.

Galatasaray ile ilişkisinin sona ermesinden bu yana herhangi bir kulüple sözleşme imzalamayan yıldız futbolcu için Cezayir sitesi dzfoot, "Feghouli yeni üssünü buldu" ifadesini kullandı.

Haberde, Beşiktaş'ın yapısının kendisine çok uygun olduğu yazılırken, Beşiktaş'ın başaralı orta saha oyuncusu için somut teklifini yaptığı ve iki taraf arasında müzakerelerin sürdüğü bildirildi.

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın Sofiane Feghouli'nin menajeriyle bir araya geldiği ve futbolcunun senelik 2 milyon euro talep ettiği kaydedildi.

Siyah-beyazlıların ise futbolcuya bonuslar ve imza parasıyla beraber toplam 1.5 milyon euro civarında bir teklif sunduğu belirtildi.

Feghouli, 5 sezon boyunca 162 resmi karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı giydi.

Feghouli bu periyotta 34 gol katkısı sağladı.

1.77 boyundaki kanat oyuncusu, geçen sezon Galatasaray'da 29 maça çıktı.

Feghouli, 29 karşılaşmada 4 gol attı.

Ayrıca 2 de asist yaptı.

32 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri ise 1.2 milyon Euro.

Feghouli kariyerinde, West Ham, Valencia, Almeria ve Grenoble takımlarında da forma giydi.

Feghouli, ülke milli takımında ise 76 müsabakada görev aldı.

Deneyimli oyuncu, 76 maçta 20 gol attı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI