İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, Slovan Bratislava karşısında 3 puan arıyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk hafta maçında deplasmanda Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Narodny Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek. Müsabaka beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

Süper Lig'de sezona kötü başlayan ve geride kalan 4 haftada sadece 4 puan toplayabilen Beşiktaş,  Slovan Bratislava karşısından galibiyetle ayrılarak Avrupa macerasına iyi bir giriş yapmaya çalışacak.

Maç Slovan Bratislava - Beşiktaş

Tarih19 Eylül Perşembe

Saat 22:00

TV & İnternet Yayını

TV Yayını beIN SPORTS 1

İnternet yayını: beIN Connect

Muhtemel 11'ler

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı yeni geçen Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup ile sağ kasık adalesinde zorlanma tesbit edilen Enzo Roco kadroda yer almadı.

Slovan Bratislava: Dominik Greif, Myenty Abena, Jurij Medvedev, Vasil Bozhikov, Vernon De Marco, Marin Ljubicic, Ibrahim Rabiu, Erik Daniel, David Holman, Rhasalla, Sporar

Beşiktaş: Karius, Douglas, Vida, Ruiz, Rebocho, Atiba, Dorukhan Toköz, Boyd, Ljajic, N'Koudou, Umut Nayir

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI