İşte Beşiktaş'ın Süper Transferi

Beşiktaş'ın Valerien Ismael'in isteğiyle sezon sonunda Vitesse ile sözleşmesi bitecek olan Riechedly Bazoer'i transfer ettiği iddia belirtildi. Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ın Valerien Ismael'in isteğiyle sezon sonunda Vitesse ile sözleşmesi bitecek olan Riechedly Bazoer'i transfer ettiği iddia belirtildi. Riechedly Bazoer'i daha önce Valerien Ismael, Wolfsburg'a transfer ettirmişti. 

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta Valerien Ismael ile birlikte yeni bir sisteme geçilecek. Takım, bundan sonra 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıkacak. Fransız teknik adam, ligin son 8 haftası için takım içinden alternatifler ararken, gelecek sezon için de çalışmalar yapıyor.

Valerien Ismael'in ismini verdiği ilk oyuncunun ise Riechedly Bazoer olduğu iddia edildi. Hatta Beşiktaş yönetiminin Riechedly Bazoer ile sözlü anlaşma yaptığı iddialar arasında yer aldı.

12 milyon Euro verdirtti

Valerien Ismael, Wolfsburg'u çalıştırdığı dönemde Riechedly Bazoer'i ocak ayında transfer etmişti. Wolfsburg, o dönemde Riechedly Bazoer için Ajax'a 12 milyon Euro bonservis ödedi. Ancak kısa süre sonra Valerien Ismael, takımdan ayrılınca, beraber çalışma şansları yarıda kaldı.

Valerien Ismael, o dönemde Riechedly Bazoer hakkında, ''Onu iyi tanıyorum. Yeteneklerine güveniyorum. Mükemmel bir takım oyuncusu ve Wolfsburg'un yukarı çıkması için yardımcı olacak'' demişti.

25 yaşındaki Riechedly Bazoer'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon Vitesse formasıyla 34 maça çıktı. Riechedly Bazoer, stoper olmasına rağmen 10 numaralı formayı giymesiyle dikkat çekiyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI