İşte Beşiktaş'ın teknik direktör adayları

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılması durumunda aday teknik direktörler

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in mart ayında milli takıma gitmesi veyahut sezon sonunda ayrılması durumunda takımın başına gelecek muhtemel hoca adayları da belli olmaya başladı. Siyah-beyazlı yönetim, Güneş’e yeni sözleşme önereceğini resmen açıklamasına rağmen şu ana kadar bu teklif yapılmadı.

Şenol Güneş, milli takıma sıcak

‘Beşiktaş, beni kovmadan gitmem. Ama hala teklif gelmedi’ açıklamaları yapan Güneş, sezon sonunda kendisine resmi bir teklifin gelmemesi halinde haziran ayında milli takımın başına geçecek. Birçok ortamda ‘Beşiktaş’tan sonra başka takım çalıştırmam sadece milli takım çalıştırırım’ açıklaması yapan Güneş’in bu açıklaması da onun milli takımı istediğini gösteriyor.

İşte Beşiktaş’ın muhtemel teknik direktör adayları

A Spor’da yer alan habere göre tecrübeli teknik adam, mart ayında görevinden ayrılırsa sezon Guti ile tamamlanacak. İspanyol antrenörün performansı da onunla gelecek yıl devam edilip edilmeyeceğini netleştirecek.

Sergen Yalçın
Tamer Tuna
Mircea Lucescu

Rıza Çalımbay
Tayfun Korkut
Zidane Zidane
Blanc

Antonio Conte
Jose Mourinho
Davis Moyes
Sam Allardyce
Carlos Carvalhal
Arsene Wenger
Roberto Di Matteo

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI