İşte Beşiktaş'ın transfer planı

Son dakika transfer haberi.. Beşiktaş planı belirledi Yıldız futbolcular için yeni hamle

Süper Lig'de Şenol Güneş'in gelişiyle yükselişe geçen Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro yapılanması sürüyor. Siyah Beyazlılar'ın transfer planı belli olurken, yıldız futbolcular için yeni hamle yapılması bekleniyor.

Valerien Ismael'in ardından göreve geldikten sonra tam anlamıyla yeniden şahlanan bir Beşiktaş'ı baştan yaratan Şenol Güneş'in hedefi ara transfer dönemindeki gibi direkt takıma katkı verebilecek isimleri kadroya katmak.

40 MİLYON EURO'LUK YILDIZ

Son dönemin en formda takımlarından biri olan ve özellikle derbi galibiyetlerinde dikkat çeken bir performansa imza atan Beşiktaş'ta gözler tamamen gelecek sezonun oluşturulacak kadrosuna çevrilmiş durumda.

PLAN BELİRLENDİ

Ligde yeniden şampiyonluk ipini göğüslemek için bir yapılanma içerisine girmek isteyen Kartal, Şenol Güneş'in belirlediği isimlere yönelmiş durumda. Transfer listesi bir hayli kabarık olan Beşiktaş planı da belirlemiş durumda.

İSTENİLEN SONUÇ ALINMAMIŞTI

Sezon sonunda Kevin NKoudou’yla yollarını ayırmayı planlayan Kara Kartal, bu bölgeyi tartışmasız bir isimle doldurmayı planlıyor. Tecrübeli kanat oyuncusuyla köprüleri devre arasında atan ve Roma’dan Stephan El Shaarawy’yi almak için girişimlerde bulunan yönetim, istediği sonucu alamamıştı.

GİRİŞİMLER HIZLANDI

Mısır asıllı İtalyan kanat forvetin Çizme ekibiyle sözleşmesinin sona ermesini bekleyen Beşiktaş, lig bitiminde 30 yaşındaki futbolcuyu Kartal yapabilmek için girişimlerine hız verdi.

İKNA TURLARI BAŞLADI

Roma’yla yola devam etmeyecek olan ancak birkaç İtalyan kulübünden teklif alan El Shaarawy’yi ikna turlarının başladığı ifade edildi. Kartal, başarılı futbolcuyu renklerine bağlarsa bu transfer için kasasından bonservis bedeli çıkmayacak.

ORIGI İÇİN ŞARTLAR ZORLANACAK

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Siyah-Beyazlılar, santrfor hattında bir yıldız hamlesi yapmayı planlıyor. Kendisine verilen bütün şansları geri çeviren Jackson Muleka’yı lig bitiminde satma kararı alan Kartal, Demokratik Kongolu futbolcunun yerini İtalya Serie A devi Milan’dan Divock Origi’yle doldurmak istiyor.

MULEKA PLANI

Milan’dan sezon sonunda ayrılma kararı alan 28 yaşındaki Belçikalı santrfor için menajeriyle pazarlıklara başlayan yöneticiler, tüm mali şartları zorlama kararı aldı. Muleka’yı 4 milyon Euro bandında bir rakama elden çıkarmaya hazırlanan idareciler, bu miktarı 2 yıllık kontrat karşılığında Origi’ye vermeye hazır. 

Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI