İşte Beşiktaş'ın transfer raporu

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yönetime transfer raporunu sundu.

Beşiktaş’ta yeni sezona yönelik transfer çalışmaları devam ederken teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Hafta başında Siyah-beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayan başarılı teknik adam, ekibi ile yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve önce eldeki oyuncuların durumlarına göre karar vereceklerini açıklamıştı.

Abdullah Avcı, kaç transfer istiyor?

Hafta başında deneyimli teknik adamın Başkan Fikret Orman ve ikinci başkan Serdal Adalı ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı kaydedildi. Yapılacak zirvede gidecek ve gelecek oyuncular masaya yatırılacak. Beşiktaş’ın öncelikli hedefi ise bütçeyi düşürerek takım içindeki dengeleri korumak. Avcı’nın yönetimden ilk etapta sol stoper, sol bek, orta saha ve kanat transferi istediği bilgisine ulaşıldı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI