İşte Beşiktaş'ın Welinton Teklifi

Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın alınmasını istediği Welinton için Alanyaspor ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın alınmasını istediği Welinton için Alanyaspor ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün yönetimi, Akdeniz temsilcisine 750 bin Euro bonservis bedeli önerecek. Brezilyalı futbolcunun da Beşiktaş’ta oynamaya sıcak bakması, bu transferde Kara Kartal’ın elini güçlendiriyor.

Gelecek sezon için Isimat Mirin ve Enzo Roco'yu kadrosunda düşünmeyen Beşiktaş, Domagoj Vida'yı da iyi bir teklif gelmesi halinde satmak istiyor.  Bu nedenle stopere en az bir oyuncu almayı planlayan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor döneminden teknik direktör Sergen Yalçın'ın öğrencisi olan Welinton Souza Silva'ya yöneldi. Genç teknik adamın geriden oyun kurma ve hızı nedeniyle Brezilyalı savunmacıyı kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenildi.

Sözleşmesi 2023'te bitiyor

Önümüzdeki günlerde Akdeniz ekibiyle pazarlık masasına oturmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, 31 yaşındaki Welinton için 750 bin Euro bonservis bedeli önerecek. Tecrübeli stoperin siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak bakması Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin elini güçlendiriyor. Welinton'un Aytemiz Alanyaspor'la 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Brezilyalı'nın kariyeri

Üç sezondur Aytemiz Alanyaspor forması giyen ve kariyeri boyunca 291 maçı bulunan Welinton, futbol hayatının büyük bir bölümünü Brezilya'da geçirdi. Ülkesinde Flamengo ve Coritiba formaları giyen, 31 yaşındaki tecrübeli stoper, Aytemiz Alanyaspor ile 81 maça çıktı. 8 golü olan futbolcu 6572 dakika sahada kaldı. Brezilyalı savunma oyuncusu, bu sezon ise Süper Lig'de 21 maçta görev yaptı, başarılı futbolunu iki golle süsledi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI