İşte Beşiktaş'ın yeni Atiba'sı

Beşiktaş'ta Atiba'nın alternatifi bulundu mu?

Beşiktaş, Atiba'nın alternatifi olarak Hannover 96'dan Walace ile ilgileniyor. Beşiktaş'ta Gary Medel ve Udinese'nin 8.5 milyon Euro teklif ettiği Dorukhan ile yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Atiba'nın alternatifi bulundu. Siyah beyazlıların Almanya Bundesliga'da küme düşen Hannover 96'da forma giyen Brezilyalı oyuncu Walace ile ilgilendiği iddia edildi.

Beşiktaş'ın Hannover 96'ya  Walace için 6 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtildi. Walace ile Deportivo ve Dinamo Moskova'nın da ilgilendiği yazılırken, Hannover 96'nın 8 milyon Euro bonservis talep ettiği ifade edildi.

24 yaşındaki Walace'ın 33 milyon Euro serbest kalma bedeli ve Hannover 96 ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Medel ve Dorukhan'ın da satılması gündemde

Bu arada Beşiktaş'ın 36 yaşındaki Atiba ile bir sezon daha devam edeceği ancak Medel ve Dorukhan ile yol ayrımında olduğu öğrenildi. Atiba'ya alternatif olarak Walace'ı düşünen Beşiktaş'ın Medel'i isteyen kulüplere satmak istediği belirtildi.

Yine Udinese'nin 8.5 milyon Euro'ya kadar çıktığı Dorukhan Toköz'ün de satılıp, yeni transferlere kaynak yaratılacağı bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI