İşte Beşiktaş'ın yeni stoperi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Koray Günter Kartal oluyor! Anlaşma yakın...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri: Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda arayışlarına devam eden siyah beyazlılar, stoper bölgesi için Koray Günter transferinde sona geldi. İşte tüm detaylar...


Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor...

Beşiktaş, takımdan ayrılması an meselesi olan Brezilyalı stoper Welinton'ın yerine Koray Günter'i transfer etmek için harekete geçti.

Kartal, Serie A ekiplerinden Hellas Verona ile mukavelesi 1 sene sonra bitecek 27 yaşındaki futbolcu için görüşmeler sürüyor.


Sabah Gazetesi'nden Ogün Şahinoğlu'nun haberine göre; Sportif direktör Ceyhun Kazancı ilk teması gerçekleştirirken, oyuncunun menajeri Ersin Akan'ın transfer için İtalyan ekibinden kolaylık istediği belirtildi.


Verona'nın ise 1.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenilirken, pazarlıklarda sona gelindiği ve ifade edildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI