İşte Beşiktaş'ta üstü çizilen oyuncular

Bu sezon şampiyonluk ihtimali tamamen biten Kara Kartal, önümüzdeki sene için kadro planlamasına şimdiden başlarken, Şenol Güneş tam 9 yıldız futbolcunun biletini kesti. İ

Son dakika beşiktaş transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig'de yoluna Şenol Güneş ile devam eden Beşiktaş, yükselen formu ile sezonun ikinci yarısında en çok dikkat çeken takımlardan birisi oldu. Bu sezon şampiyonluk ihtimali tamamen biten Kara Kartal, önümüzdeki sene için kadro planlamasına şimdiden başlarken, Şenol Güneş tam 9 yıldız futbolcunun biletini kesti. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberinin tüm detayları...

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında zorlu Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü maçtan 4-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle beraber siyah-beyazlı ekip, önümüzdeki sezon Konferans Ligi'nde mücadele etmeyi kesinleştirdi.

LİDERE FARK ATTI!

Siyah-beyazlılar, ligin ikinci devresindeki 17 karşılaşmada hanesine toplamda 42 puan yazdırmayı başardı.

Fenerbahçe'yi (36) geride bırakan Kara Kartal, şampiyonluk için gün sayan Galatasaray'ı (37) bile solladı.

Beşiktaş, çıktığı 17 karşılaşmada sahadan 13 galibiyetle ayrılırken sadece 3 beraberlik-1 yenilgi yaşadı.

Bu formuyla hanesine 42 puan yazdıran Beşiktaş, Süper Lig'de ikinci yarının en başarılı takımı oldu.

Ligde ikincilik iddiasını sürdüren Beşiktaş'ta transfer dosyasını Adana Demirspor maçı öncesi açmak istemeyen teknik direktör Şenol Güneş, 4-1'lik galibiyetin ardından ekibiyle Ümraniye'de toplandı.

1 gün dinlendikten sonra gelecek sezon için planını netleştiren tecrübeli çalıştırıcı, daha önce belirlenen 4 takviyenin üstüne yenilerini ekledi.

Sağ stoper, ön libero, sol kanat ve 10 numara transferlerini kafaya çoktan yazan 70 yaşındaki hoca, gidecek oyuncular ve kadro derinliği açısından 7-8 ismin alınması gerektiğini düşünüyor.

ÖNERİLEN İSİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

4 mevkiye ek olarak Güneş; sağ kanat, rotasyona bir forvet ve Ersin Destanoğlu'nun durumuna bağlı olarak yedek kaleci çalışması yapılmasını istedi.

Transfer ekibinin önerilerini de bizzat ekibiyle değerlendirmeye başlayan tecrübeli teknik adam, kısa süre içerisinde listedeki oyuncularla ilgili kesin kararını iletecek. Transferde geç kalınmasını istemeyen Güneş'in, yönetime bu isteğini özel olarak da vurgulayacağı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ'TA HANGİ OYUNCULAR GİDİYOR? 

Şenol Güneş'in sözleşmesi bitecek olan Welinton, Maxim, N'Koudou, Dele Alli ve Atiba dışında da kontratı bulunan ancak kiralık ya da bonservisle gönderilebilir bulduğu isimlere dair kafasında fikir oluşturduğu belirtildi.

Bunlar arasında Kerem Atakan Kesgin, Berkay Vardar'ın kiralık; Jackson Muleka ile Francisco Montero'nun ise kulübün menfaatlerine uygun teklifler gelmesi halinde bonservisle gönderebileceği kanaatinde olduğu kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI