İşte Pjanic Gerçekleri

Beşiktaş'ta sakatlığı süren Miralem Pjanic'in, Kasımpaşa maçı kadrosuna alınması dikkat çekti. Peki, Pjanic neden kadroya alındı?

Geçtiğimiz günkü antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrasında yarın oynanacak Kasımpaşa karşısında oynamayacağı açıklanan Miralem Pjanic'in maç kadrosuna alınması şaşkınlık yarattı. İşte Beşiktaş'ta Miralem Pjanic gerçekleri...

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında oynamayacağı açıklanan Miralem Pjanic'in kamp kadrosunda oluşu sürpriz oldu. 

Dün yapılan çalışmaya çıkan ve terk etmek zorunda kalan Pjanic, çekilen MR sonucunun temiz çıkmasıyla soluğu Sergen Yalçın'ın yanında aldı. 

Ajansspor'da yer alan habere göre, takımını bu zorlu mücadelede yalnız bırakmak istemeyen ve en kötü ihtimalle son yarım saat oynayabileceğini söyleyen Bosnalı orta saha böylelikle kadroya alındı. Sergen Yalçın'ın yıldız futbolcunun özverisine memnun olduğu, ancak büyük ihtimalle Pjanic'i 11 de oynatmayacağı öğrenildi.

Miralem Pjanic'in hafta içinde yapılan antrenman öncesi sol uyluk üst bölgesinde ağrı hissettiği için MR'ı çekilmişti. Ünlü futbolcunun, uyluk üst kısmında tendon iltihabı olarak bilinen tendinit saptanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI