İşte Rıdvan Dilmen'in Bahsettiği Rapor

Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen'in Dilmen, dün akşam TRT'de TFF'nin hakemlere gönderdiğini belirttiği hakem hatalarıyla ilgili evraklar ortaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK'yı ağırladı. Siyah Beyazlılar mücadeleyi 1-0 kazanırken, maçın hakemi Arda Kardeşler verdiği/vermediği kararlarla karşılaşmaya damgasını vurdu.

Maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, geçen hafta oynanan Ç.Rizespor - Beşiktaş maçında yaşanan bir pozisyon ile ilgili bir belge paylaştı ve adeta ateş püskürdü.

"BU BELGE HAKEMLERE GİTTİ"

“Bu belgeyi servis ettiler. Bu bir operasyondur." diyen Dilmen, "Bunu altını çizerek söylüyorum. Bu ekrandaki belgeler hakemlere gitti. Şerefim üzerine yemin ediyorum hiçbir hakemden falan almadım. VAR müdahalesi gereken pozisyonları yollamışlar. Bunlar sadece bende yok. Gazetecilerde de vardır. 25-30 tane hakeme ulaşmış. Bir maçla ilgili istişare ediyorlar. Rize’nin evinde Beşiktaş’a attığı golde hakem faulü görmüyor. Ceza sahasında bir karışıklık var. VAR buna müdahale etmeliymiş yazıyor kağıtta.” diyerek büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

"BEN BÖYLE REZALET ŞEYLER GÖRMEDİM"

Antep maçında VAR'ın neden devreye girmediğini anlamadığını belirten Dilmen, "Penaltıyı görmedim ama Batshuayi'nın ayağına basıldı. Bu kırmızı kart. Hakem Arda Kardeşler görmedi diyelim. VAR'dan neden çağırmadılar anlamıyorum. VAR'da Erkan Engin var. Sedye ile çıkarsa mı bakacaksınız VAR'a. Komik ve dramatik şeyler oluyor. İki hafta önce Pjanic'in ayağına darbe. Bugün de niye vermezler merak ediyorum. Futbol adil bir oyun ama adil olmadığını görüyorum. Hakemlerin kafası mı karışık? Ben futbol hayatımda böyle rezalet şeyler görmedim." ifadelerini kullandı.>

Ünlü Yorumcu Rıdvan Dilmen'in Dilmen, dün akşam TRT'de TFF'nin hakemlere gönderdiğini belirttiği hakem hatalarıyla ilgili evraklar ortaya çıktı.

Yorumcu Rıdvan Dilmen'in ekrana getirdiği ve Beşiktaş'ın geçen hafta oynadığı Rizespor maçında yaşananların da yer aldığı bir metnin geçtiğimiz günlerde hakemlere gönderildiğini ve hakemlerin baskı altına alındığını belirterek yapılanların 'operasyon' olduğunu belirttiği rapor ortaya çıktı.


İşte o rapordaki ifadeler: 

Teknik karar: Direkt serbest vuruş 
Rizespor 20 nolu oyuncusu golü atmadan önce iki eliyle net bir şekilde savunma oyunsunu itmektedir. Hakemin bu itmeyi gördüğünde faul kararı vermesi gerekirdi.

Disiplin kararı: Kart yok. 

VAR kararı: OFR ve gol iptali

Golü atan Rizespor 20 nolu hücm oyuncusu iki eliyle ve arkadan net bir şekilde savunma oyuncusunu itmektedir. Ayrıca itmenin şiddeti ve etkisi de görüntülerden net olarak anlaşılmaktadır. Bu nedenle OFR ve gol iptali yapılmalıydı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI