İşte Salih Uçan'ın Alacağı Ücret

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Salih Uçan, Süper Lig'in dev takımlarını peşine takmıştı. Transferde birçok kulübün radarına giren yıldız futbolcunun yeni takımı ise belli oldu. Süper Lig devi ile 3 yıllığına anlaşan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşme detayları da ortaya çıktı.

Şampiyonluk yarışının yaşandığı  Süper Lig'de takımlar, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferin en gözde isimlerinden biri de Alanyaspor forması giyen Salih Uçan...

Bu sezon Alanyaspor formasıyla çıktığı 39 maçta 3 gol, 7 asistlik performans sergileyen ve kariyer rekoru kıran Salih, adeta yeniden doğdu.

"İLERİYE DÖNÜK PLANLARIM VAR"
Süper Lig devlerinin transfer listesine giren Salih Uçan geleceği hakkında, "İleriye dönük planlarım elbette var. Maç maç önüme bakıyorum" açıklamasını yapmıştı.

Salih'i Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor kadrosuna katmak isterken, 27 yaşındaki futbolcunun transferi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Sezon sonu serbest kalacak olan yıldız futbolcunun anlaşma sağladığı takım belli oldu.

BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTI
Fotomaç'ın haberine göre, Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Beşiktaş, Salih Uçan transferinde de rakiplerini geride bırakarak başarılı oyuncuyla anlaşmaya vardı.

YILLIK 10 MİLYON TL KAZANACAK
Deneyimli oyuncunun sözleşme detayları belli oldu. Maaşını TL üzerinden alacak olan Salih Uçan, yıllık 10 milyon TL kazanacak.

78 KEZ MİLLİ OLDU
27 yaşındaki futbolcu, kulüp kariyeri boyunca 230 mücadelede 14 gol atmayı başarırken, 78 kez milli oldu ve 15 gol kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI