İşte Şenol Güneş'in Fenerbahçe derbisindeki kozu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe derbisinde yıldız oyuncusuna güveniyor.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş, o ismi bu maça özel hazırlıyor. (BJK Haber)

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Fenerbahçe derbisinin tamamında sahada olabilmek için büyük gayret gösteriyor.


Bazı günler idman öncesinde salonda güçlendirme çalışması yapan Cezayirli futbolcunun sonrasında frikik, duran top ve şut antrenmanları gerçekleştirdiği öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre; özellikle Güneş'in, takımı eksik gördüğü yönde çalışan Ghezzal'ın bir anlamda joker görevi üstleneceği belirtildi.


Fiziksel olarak her geçen gün daha iyi noktaya gelen tecrübeli kanat oyuncusu ile ilgili derbiye yönelik beklentiler de artmış durumda.

İstanbulspor maçında 63 dakika oynayan Ghezzal'ın, Kadıköy'deki zorlu derbide 90 dakika sahada kalabilecek seviyeyeye geleceği  belirtildi. 30 yaşındaki futbolcunun fiziksel verileri uzun bir aranın ardından iyi noktaya geldi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI