İşte transfer listesindeki ilk 4 isim

Beşiktaş yönetimi transfere hız veriyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferde başarılı olduğuna inandığı transfer komitesinin başındaki Umut Güner’e, scouting sistemini bağladı. Güner, scout ekibiyle bir görüşme yaptığı ve ellerindeki tüm oyuncularla ilgili raporları istedi. Umut Güner, öncelikle takımdan ayrılacak Medel ile futbolu bırakacak Atiba'nın yerine ön libero alacaklarını söyledi. İzlemeleri yapılan ön liberolar hakkında yazılan raporları istedi. Bu raporlarda yer alan isimlerin yeni teknik direktörün önüne getirileceği ve alınan ortak kararla transferin bitirileceği bildirildi.  

ATIBA’NIN YERİNE LİSTEDE YER ALAN BAZI İSİMLER…

Scout listesinde yer alan ön liberolar arasında bonservisi elinde olan Kabore’nin dışında Guimaraes’den Wakaso, Charleroi’den Ilaimaharitra ve Bologna’dan Nagy’nin olduğu aldığı bildirildi.

SOUCEK’İN HEDEFİNDE ALMANYA VE İTALYA VAR

Bu arada Fikret Orman’ın çıplak gözle izlediği, kızlarıyla gittiği Prag’da menajeri ve kendisiyle görüştüğü  Soucek ise İtalya ya da Almanya’ya gitmek istediğini açıkladı. Çek oyuncu ''muhtemelen stilimi İtalya ya da Almanya'da daha iyi kullanırdım. Belki yaz aylarında bu imkanı bulurum'' dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI