İşte Valerien Ismael'in transfer raporu

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, yönetim kuruluna transfer raporunu sundu.

Beşiktaş’ta beklenen görüşme Cuma günü yapıldı… Başkan Ahmet Nur Çebi, Kazancı ve Valerien Ismael’i ağırladı.

Fransız teknik adam kalmasını ve gitmesini istediği oyuncuların listesini verdi. Alınmasını istediği oyuncularla ilgili listeyi Başkan Çebi’ye sundu.

* Ersin ve Rıdvan için kulübü tatmin edecek teklifler gelirse gidebilirler.

* Pjanic, Batshuayi ve Alex gibi fırsat transferi istemiyorum.

*.Sisteme uymayacak oyuncu Ronaldo bile olsa gelmesin.

* Öncelikle oyuncun savunma sorununu çözmeliyiz. Vida çok pahalı. Gitsin. Burada Beşiktaş için değil para için duruyor. Monrero’nun alınması hata olmuş. Wellinton ise 3’lüde oynayacak stoper değil. Merkez defans tamamen değişecek.

* Gedson çok iyi transfer. Josef de iyi oyuncu. Ancak iki merkez box to box oyuncu ile oynayacağı oraya bir 8 numara daha lazım.

* Bir kanada hızlı, kolay adam geçen, kaleye inebilecek golcü kanat oyuncusu lazım. Larin kalmak istese de, uygun fiyata imza atmaya razı olsa da gitsin.

* Santrfor transferi kampa kadar yetişsin. Olursa Sörloth olmazsa Dike. 15 gün içinde transfer gerçekleşirse çok mutlu olurum.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI