İtalyan Kulübü'nden flaş Adem Ljajic açıklaması

İtalyan kulübü Bologna Adem Ljajic'i transfer etmek istediğini açıkladı.

Beşiktaş’ın sezon başında satın alma opsiyonu ile kiraladığı Adem Ljajic’e İtalya’dan talip çıktı. Siyah-beyazlı kulüp, yıldız oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmazsa İtalyan ekiplerinden Bologno devreye girecek. İtalyan medyasından Corrierre dello Sport’ta yer alan habere göre Bologna teknik direktörü Sinisa Mihajlovic, Beşiktaş’ın Ljajic’i satın alma opsiyonu kullanmaması halinde bu oyuncunun transfer edilmesini istedi.

Siyah-beyazlı kulübün ligi ilk üç içerisinde tamamlaması dışındaki seçeneklerin hepsi gerçekleşen Ljajic konusunda atacağı adım merak ediliyor. Yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen Fikret Orman yönetiminin yıldız oyuncuyu kadroda tutmak istediği biliniyordu. Sezonun ikinci yarısında yükselen formu ile dikkat çeken Ljajic de verdiği röportajlarda Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve kalmak istediğini açıklamıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI