İtalyanlardan Dorukhan Toköz'e teklif

Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu futbolla herkesin beğenisini kazanan Dorukhan Toköz için İtalyanların ısrarı devam ediyor.

Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu futbolla herkesin beğenisini kazanan Dorukhan Toköz için İtalyanların ısrarı devam ediyor. Genoa ve Sampoli’nin talip olduğu genç oyuncuya bu defa başka bir İtalyan ekibi Sassuolo’nın talip olduğu belirtildi.

Merih Demiral’ı almışlardı

Sezon başında Alanyaspor’dan Merih Demiral’ı kadrosuna katan İtalyan ekibi bu defa Dorukhan için nabız yoklamaya başladı. Takvim’de yer alan habere göre Sassuolo teknik direktörü Roberto De Zerbi’nin özel olarak izlettiği yıldız oyuncu için ilk teklif yapıldı. Menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a 10 milyon Euro önerildiği fakat Beşiktaş’ın bu talebi kabul etmediği kaydedildi.

Siyah-beyazlı yönetimin iyi bir teklif gelmesi halinde kulüpte yaşanan ekonomik sorunları aşabilmek için Dorukhan’ın takımdan ayrılmasına izin verebileceği konuşuluyor. Yönetimin genç yıldızı 15 milyon Euro’nun altında satmayı düşünmediği de ifade edildi. Öte yandan İtalyan ekibinin Beşiktaş’a sezon sonunda yeni bir teklif yapacağı öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI