Ivanovic: Savaştık ama kaybettik

Pınar Karşıyaka deplasmanından 14 sayılık yenilgiyle dönen Beşiktaş sompo Japan'da Baş Antrenör Dusko Ivanovic, ''Basit hatalardan maçı kaybettik'' dedi.

Dusko Ivanovic’den Açıklamalar

“Kırk dakika boyunca sahada gerçek bir savaş oldu. Özellikle ilk çeyrekte kritik top kayıpları yaptık. Pınar Karşıyaka güçlü bir ekip ve etkili oyunculara sahip. Maç içinde çok kez maç iki tarafa da gitti geldi. Böyle anlarda daha iyi odaklanan taraf biz olamadık ve elimize gelen şansları değerlendiremedik. Top kayıplarına ve maç içindeki bazı dakikalara daha iyi odaklanmamız lazım. Bazı oyuncularımızın sakatlıkları vardı maç içinde bir de buna McAdoo eklendi ve rotasyonumuz çok daraldı. Bu kadar dar rotasyonda kırk dakika boyunca aynı güçte kalmak zor. Kaybettiğimiz için üzgünüm.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI