İyi Ki Yarısı Yoktu!

Beşiktaş-Borussia Dortmund karşılaşmasında tribünlerin yüzde 50'sinin dolu olması bile Almanları titretti.

Beşiktaş-Borussia Dortmund karşılaşmasında tribünlerin yüzde 50'sinin dolu olması bile Almanları titretti.Dortmund yöneticisi Kehl, Beşiktaşlı taraftarların çok yüksek sesle gürültü çıkardıklarını vurguladı. Kehl, “Sadece yarısı oradaydı ve ıslık sesi inanılmaz derecede yüksekti. Koşullar o kadar kolay değildi” ifadesini kullandı. 

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1 yenilerek, Devler Arenası'na mağlubiyetle başladı. Siyah-Beyazlılar, skor olarak kaybetse de oyun olarak rakibine kafa tuttu ve birçok pozisyondan faydalanamadı. Ancak maça damga vuran bir kesim daha vardı; O da Beşiktaş taraftarı... Pandemi nedeniyle alınan karar gereği; Vodafone Park'ın sadece %50'si doluydu. 22 bin Beşiktaşlı futbolseverlerin takımlarına olan desteği ve çıkardığı gürültü ise Almanlar'ı titretti.

"DORTMUND'U TERCİH EDERİM"

90 dakikanın ardından Alman kanalı DAZN'a açıklamalarda bulunan Borussia Dortmund yöneticisi Sebastian Kehl, İstanbul Vodafone Park'ta atmosfer için şu ifadeleri kullandı: "Gerçekten çok gürültülüydü. Ama sadece yarısı oradaydı ve ıslık sesi inanılmaz derecede yüksekti. Hala Dortmund'da oynamayı tercih ederim. Koşullar o kadar kolay değildi ancak hak edilmiş bir zaferdi. Üstün bir oyun oynadık. Üçüncü veya dördüncü golü çok daha önce atmalıydık, o zaman bu kadar sıkı olmazdı. Gol yemememiz gerekiyordu. Ancak yediğimiz golü gözden geçireceğiz."

"ATMOSFER HARİKAYDI"

Beşiktaş, karşısında 1 gol atan ve 1 de asist yaparak Dortmund'a galibiyeti getiren Bellingham, Alman basına, Siyah-Beyazlı taraftarları övdü: "Burada harika bir atmosfer ve bu taraftarların önünde oynamak bir zevk. Sanki Basketbol maçında gibiydik"

TEPKİ ÇEKEN FORMA 

Öte yandan Fenerbahçe'nin formasına logo koymayan Puma, Borussia Dortmund formasında da benzer bir tasarım uyguladı. Taraftarlar formaya yoğun tepki gösterdi. "Bit pazarı malı" diye sitemde bulunuldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI