Japonlardan yeni teklif

Kagawa’lı Beşiktaş ile Nagatomo’lu G.Saray’ın 31. haftada kozlarını paylaşacağı dev maçı ülkelerinde yayınlatmak isteyen JaponyaFutbol Federasyonu harekete geçti

Kagawa’lı Beşiktaş ile Nagatomo’lu Galatasaray'ın 31. haftada kozlarını paylaşacağı dev maçı ülkelerinde yayınlatmak isteyen JaponyaFutbol Federasyonu harekete geçti

Beşiktaş'ın Japon yıldız Shinji Kagawa'yı transfer etmesinin ardından Süper Lig'e olan ilginin üst düzeye çıktığı Japonya'dan flaş bir teklif geldi. 31. haftada Türk Telekom Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin gündüz, Japonya'ya uygun bir saatte yayınlanması için Japonya Futbol Federasyonu'ndan 2 milyon Euro'ya yakın para teklifi geldi. Yuto Nagatomo'lu Galatasaray ile Shinji Kagawa'lı Beşiktaş'ın karşılaşacağı maç için Japonya'dan Türkiye'ye tur programları da yapılmaya başlandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman daha önce konu hakkında yaptığı açıklamada, TFF ile görüştüklerini ancak olumlu karşılanmadıklarını belirtmişti. Japonya'dan gelen teklifin ardından TFF'nin gündüz derbi oynatmaya sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. Türkiye için önemli bir kazanç olacağı düşünülen Uzakdoğu pazarının ilgisini daha da çekmek için maçın gündüz oynanması yönünde karar çıkması bekleniyor.

TÜRKİYE'DE BULUŞTULAR
Galatasaray'ın Japon sol beki Nagatomo ile Beşiktaş'ın Japon 10 numarası Kagawa, Türkiye'de bir araya gelerek dostluk mesajları vermişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI