Japonları akıllı zannederdik!

Beşiktaşblı eski yönetici Hüseyin Yücel'den, Shinji Kagawa itirafı

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Japon futbolcu Kagawa'nın transferinde ilginç bir olay yaşandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı ekibin eski yöneticisi Hüseyin Yücel, katıldığı bir canlı yayında Kagawa için 2 milyon euroluk maaş konuşulurken kendilerinin 900 bin euro önerdiğini ve beklemedikleri bir şekilde bu önerinin kabul edildiğini söyledi.

Beşiktaş'ın geçen yıl ocak ayında Alman ekibi Dortmund'dan kiraladığı Kagawa'nın transferinde ilginç bir görüşme yaşandığı aktarıldı. Dönemin yöneticisi Hüseyin Yücel, transferin perde arkasını anlattı.

Sosyal medyada bir canlı yayına konuk olan Beşiktaş'ın eski yöneticisi Yücel, "Kagawa transferi biraz kısmet oldu. Transfer döneminin kapanmasına 2 saat kalmıştı. 2 milyon euro gibi rakamlar isteniyordu. Ben, '750 bin euro teklif edelim, ne kaybederiz' dedim. Başkan da 'Ayıp olur, 900 bin euro yapalım.' dedi." şeklinde konuştu.

Başkan Orman'la yaptıkları konuşmanın sonunda 900 bin euro önerdiklerini dile getiren Yücel şunları söyledi: "Kagawa için 900 bin euro teklif ettik, menajeri de olumlu döndü. Enteresan tarafı daha sonra İspanya'da ikinci lig takımında oynadı. Biz Japonları akıllı adam zannederdik. Çok enteresan."

Japon yıldız, 2018-19 sezonunun devre arasında geldiği Beşiktaş'ta 14 lig maçına çıkarken, 4 gol ve 2 asistlik katkı yapmıştı. Bonservisi Borussia Dortmund'da olan Kagawa, yaz transfer döneminde tercihini İspanya 2. Lig ekibi Real Zaragoza'dan yana kullanmıştı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI