Japonya'da 3 gün

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı takımın Japonya'ya gideceğini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bahçeşehir Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katıldı. Burada yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un sorularını yanıtlayan Orman, kendisinin kısa bir süre önce ziyaret ettiği ve kulübün tanıtımı için yapmayı planladıkları Uzak Doğu turnesiyle ilgili gelişmeler hakkında önemli bilgiler verdi. Başkan Orman, "Yazın o bölgelere tekrar gideceğiz. Takımın da programı belli olmaya başladı. 18-20 Temmuz'da Japonya'ya gitmiş olacağız. Belki organize edebilirsek yol üstünde Malezya'ya da uğrayarak, bir hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Tabii ki benim tek başıma gitmemin bir etkisi var ancak futbol takımının gitmesi ile benim gitmem bir değil. Futbol başkanların değil de oyuncuların oynadığı bir oyun. Bizim starlarımızın oraya gitmesi lazım. Yazın çok daha büyük etki yaratır. Onun için de gideceğiz" dedi.

ATİBA HOCA OLUYOR
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, oyuncularla ilgili de açıklamalar yaptı:
- Atiba her halükarda Beşiktaş içerisinde yer alacak. Bizim idari kadro ya da teknik kadroda görev alacak.
- Kagawa ve Ljajic'in sözleşmeleri uzar. Önemli olan onların bizden, bizim onlardan memnun olmamız. Şu ana kadar ben de taraftarlarımız da memnun. Ama bir gerçek var ki önümüzdeki sene Beşiktaş futbol takımının maliyetleri ve kadrosu daralacak.
- Dorukhan karakterli ve düzgün bir çocuk. Avrupa'da oynamasını isterim. Daha bana gelmiş bir teklif yok. Vida mesela 150 kulübe gitti.
- Cenk Tosun bizim evladımız. Ne zaman istiyorsa döner.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI