Jelena Karleusa çılgına döndü

Jelena Karleusa Sırp medyasına savaş açtı.

Tosic'in eşini 29 yaşındaki Sırp model Sofija Milosevic ile aldattığı öne sürülmüştü. İddialara göre Belgrad'da bir restoranda tanışan Tosic ve Milosevic, bir süre sonra oldukça yakınlaştı ve birlikte bir süre zaman geçirdi.

Bu olayın ardından çılgına dönen Jelena'nın Dusko'yla görüşerek boşanma sürecini başlattığı yazılmıştı.

Söz konusu dedikoduların yankıları sürerken bu defa da Jelena'nın Tosic'i Anderlecht forması giyen Ognjen Vranjes ile aldattığı ifade edilmişti.

Vranjes'in konserini izlemeye gittiği Jelena'ya daha sonra mesajlar gönderdiği ve bunların da Tosic tarafından fark edildiği belirtilmişti. Tosic’in gördüğü mesajlar sonrasında Vranjes’i arayarak tehdit ettiği yazılmıştı.

Şimdi ise Jelena'nın Ognjen Vranjes’e ölüm tehditleri gönderdiği iddia edildi. Şoke olan genç adam, soluğu mahkemede aldı. 2 milyon euroluk tazminat davası açtı.

Vranjes ile Jelena'nın çıplak bir vaziyette görüntülü konuşma yaptığı haberleri Sırp basınında yer almıştı.

Olaydan sonra Jelena'nın, yasak aşkına; görüntüleri silmesi için 300 bin euro teklif ettiği de ortaya çıktı.

Son olarak ise Jelena'nın Vranjes'i ölümle tehdit ettiği yazıldı.

Genç futbolcu ise soluğu mahkemede aldı. Jelena'ya 2 milyon euroluk tazminat dava açtı.

Ayrılık iddiaları hakkında konuşan Jelena, "Evliliğimizde hiçbir sorun yok, her şey yolunda. Kötü insanlar, kötü niyetler, bunların hepsi bumerang gibi onlara geri dönecek. Aileme yapılan bu saldırı ilk değil son olmayacak" şeklinde konuşmuştu.

Tosic ise Instagram'dan yayınladığı hikayede "Kimseyi ne tehdit ettim ne de aradım. Gazetecilerden kendilerini zorlamamalarını rica ediyorum. Düşmanlarımız için sadece uzun bir yaşam ve başarı diliyorum." mesajını paylaşmıştı.

İddiaları baştan beri yalanlayan Jelena Karleusa haberi yayınlayan Sırp basınına karşı 123 dava birden açtı.

Karleusa dosyaların fotoğrafını da sosyal medyada paylaştı. Dosyalarla poz veren seksi şarkıcı, Sırp basınına "Hepinizin canına okuyacağım" mesajı yolladı. (Takvim)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI