Jordan Theodore'dan Beşiktaş Yönetimi'ne kavgada söylenmeyecek sözler

Beşiktaş Sompo Sigorta’dan kısa bir süre önce ayrılan ve Unics Kazan'la anlaşan Jordan Theodore, twitter hesabından Beşiktaş'ı topa tuttu.

Beşiktaş Sompo Sigorta’dan kısa bir süre önce ayrılan ve Unics Kazan'la anlaşan Jordan Theodore, twitter hesabından Beşiktaş'ı topa tuttu.

Theodore şunları yazdı:
“Beşiktaş bugün verilen çekteki paramı alamayacağımı doğruladı. Bunu zaten biliyordum. Maçları kazanıyorlar ancak bünyelerindeki oyunculara para bile ödemiyorlar. Neden böyle kızdığımı merak edenler olacaktır: Bakmam gereken bir ailem var. Siz genç basketbolcular, bedavaya oynamayın! Sizi düşünmeyen kulüpler için sağlığınızı ve kariyerinizi tehlikeye atmayın,
Paraya ihtiyacım yok ancak çalıştığım şeyin karşılığını almak istiyorum. Buralarda iyi bir yaşam sürdüğüm için şanslıyım ancak herkes benim durumumda değil. Genç oyuncuların maaştan maaşa yaşadığını ve ne zaman paralarını alacaklarını bilmediklerini hayal edebiliyorum,”
Aslında Beşiktaş'la imzalamam benim hatam. Bu yaz evlendim ve eşimle İstanbul’da kalabilmek için Beşiktaş’la anlaştım. Paramı alıp sevdiğim işi yaptığım sürece nereye imzaladığım önemli değildi. Beşiktaş’ın kötü durumda olduğunu ve ülkede dolar kurunun çok yüksek olduğunu bildiğim halde maaşta indirime gittim. Sadece evimde kalıp mutlu olmak istedim!” 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI