Josef de Souza öyle bir özet yaptı ki!

Süper Lig 'de bu sezon istediğini elde edemeyen Beşiktaş'ta başarılı oyuncu Josef de Souza, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, sezonun değerlendirmesini yaptı.

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, sosyal medya hesabından sezonu değerlendiren bir paylaşım yaptı ve bu sezon kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Süper Lig 'de bu sezon istediğini elde edemeyen Beşiktaş'ta başarılı oyuncu Josef de Souza, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, sezonun değerlendirmesini yaptı. Brezilyalı futbolcu taraftarlara teşekkür de etti. 

İşte Josef'in yaptığı paylaşımdaki açıklaması:

Sezon sona erdi. Maalesef takım olarak çok iyi geçen bir sezonun ardından başladığımız bu sezon takım halinde en kötü sezonumuz olarak noktalandı.

Bu yıl çok şey öğrendim. Hedeflere ulaşmanın tek yolunun çok büyük fedakarlık göstermek olduğunu öğrendim. Bir takımı şampiyon yapan en önemli etmenlerden birinin alçakgönüllülük olduğunu öğrenirken, aynı zamanda kendini yukarıda görmenin de şampiyon bir takımı mağlup bir takım haline getirdiğini öğrendim.

Gelecek sezon en temel hedefimiz bu yılki hatalarımızdan ders almak olmalı. Tüm bunların yanında harika bir sezon geçiren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Stadımıza gelip bizi her zaman desteklediler. Her zaman Beşiktaş taraftarıyla ilgili çok güzel şeyler duymuştum ama bugün gördüm ki sizler bu kulübün en büyük mirasısınız.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI