Josef de Souza Uzuyor!

Beşiktaş'ta Josef de Souza'nın sözleşmesi bir yıl daha uzuyor.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 25 maç barajını aşan Brezilyalı ön liberonun kontratındaki artı bir yıllık opsiyon an itibarıyla devreye girdi. Kartal’ın orta sahadaki dinamosu, 2022-23 sezonunun sonuna kadar Siyah-Beyazlı takımın formasını giyecek.

Beşiktaş'ın  yıldız orta sahası Josef de Souza, hem ortaya koyduğu etkili performans hem de takımına kattığı psikolojik güç ve liderlik özelliğiyle kısa sürede Siyah-Beyazlı taraftarları memnun etmişti.

Bu sezon Süper Lig ’de 19 maça çıkıp 3 gollük performans ortaya koyan 32 yaşındaki futbolcu, dönem bitimini beklemeden kendi kontratını kendisi uzattı! Başarılı futbolcu, bu sezon 26 maça çıkarak kontratındaki 25 mücadelelik opsiyonu karşıladı ve 1 yıl daha Kara Kartal’d a kalmayı garantiledi.

Josef, 2022-23 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. Sezon sonunda kontratı bitecek diğer isimlerde son durum...

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI