Josef de Souza'dan Seviyesiz Yoruma Sert Tepki

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza'dan o yoruma sert tepki...

Beşiktaş'a geçtiğimiz sezonun başında transfer olan Brezilyalı yıldız Josef de Souza, sosyal medyadan kendisine "Paranın köpeği" ithamında bulunan takipçisine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza, sosyal medya hesabından Beşiktaş'a transfer olduğu gün uçakta çekilen fotoğrafını paylaştı.

De Souza yaptığı paylaşıma, "O günü hatırlıyor musunuz? mesajını ekledi. Brezilyalı yıldızın bu mesajına Suudi Arabistanlı bir takipçisi yorum yazdı.

Son Dakika: Sergen Yalçın'dan Emre Mor kararı! Raiola önerdi ancak...

Takipçisi Brezilyalı yıldıza, "Josef de Souza, paranın köpeği ve profesyonel değil" ifadelerini yazarken Josef'in yanıtı gecikmedi.

Brezilyalı yıldız takipçisine, "Arabistan'da kazandığımın yarısından daha azını kazanmak için Beşiktaş'a geldiysem nasıl paranın köpeği olurum? Garip" şeklinde yanıt verdi.

Josef de Souza Beşiktaş'a transfer olmadan önce Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımının formasını giydi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI