Josef Maçın Adamını Açıkladı

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta sahası Josef de Souza, Gaziantep FK'yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta sahası Josef de Souza, Gaziantep FK'yi 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kazanmayı hak ettiklerini vurgulayan tecrübeli oyuncu, kendisine göre maçın adamının galibiyet golünü atan Batshuayi olduğunu aktardı.

Süper Lig 'in 21. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı Batshuayi'nin golüyle 1-0 mağlup eden Beşiktaş 'ta Josef de Souza, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Takım halinde çok koştuklarını, çok mücadele ettiklerini belirten ve galibiyeti hak ettiklerini vurgulayan Brezilyalı orta saha, ''Maça sarılma anlamında gerçekten bugün herkes elinden gelenin fazlasını yaptı.'' dedi.

Kendisine göre maçın adamının Batshuayi olduğunu dile getiren Josef, ''Özgüven ve çabası açısından maçın yıldızı olmayı Batshuayi hak etti.'' dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI