Josef 'ten İmalı Paylaşım

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Kapadokya gezisinin güzel anlarını sosyal medyadan paylaşırken imalı ifadelerde bulundu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızları Josef de Souza ve Alex Teixeira yılbaşı tatillerini aileleriyle birlikte Kapadokya'da geçirdi. Siyah-beyazlıların yıldız orta sahası Josef, Kapadokya gezisinin güzel anlarını sosyal medyadan paylaşırken imalı ifadelerde bulundu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızları Josef de Souza ve Alex Teixeira yılbaşı tatillerini aileleriyle birlikte Kapadokya'da geçirdi. Josef de Souza Kapadokya gezisinin güzel anlarını sosyal medyadan paylaştı.

Yıldız futbolcuların Kapadokya gezilerinde oldukça mutlu oldukları gözlemlenirken Josef, imalı bir açıklamayla gezisinin güzel anlarını paylaştı.

Josef de Souza, yaptığı videolu paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Yılın ilk gününe uçarak başladım. Her şeyi yukarıdan gördüm ve anladım ki hiçbir engel yukarıdan bakınca çok da büyük değil. 2022 yılında engelleri kartal gibi aşmayı öğrenelim. Kartalı durdurabilecek bir fırtına yoktur, çünkü o fırtınaların daha yukarısından uçacak güce sahiptir." 

Sabah


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI