Juventus'un yıldızı Beşiktaş'a geliyor

Beşiktaş'ın Transfer Hareketi: Juventus'tan Yıldız Oyuncuyla Görüşme!

Süper Lig'de 3. sırayı hedefleyen Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlı yönetim, dünyaca ünlü Juventus oyuncusuyla görüşme gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni hedefi Juventus'tan! Hasan Arat yönetimi yıldız oyuncuyla görüştü

Sezon sonunda hedefini 3. sıra olarak belirleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Yönetim, aradığı yıldızı Juventus'ta buldu ve ilk görüşme gerçekleştirildi.

Bugün Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maçı kazanarak 3. sıra için önemli bir adım atmaya çalışacak.

Teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra takımı Serdar Topraktepe'ye emanet eden Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

Beşiktaş'ın kadrosunu güçlendirmek istemesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren siyah-beyazlı yönetim, yeni yıldızlar için ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Juventus forması giyen Sırp yıldız Filip Kostic, Beşiktaş'ın transfer gündemine geldi. 31 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçti.

Siyah-beyazlıların, Kostic'in menajeri ile masaya oturarak transfer şartlarını görüştüğü öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda Juventus'tan ayrılmak istemesi, Beşiktaş'ın transferde güçlü bir konumda olduğunu gösteriyor.

Kostic'in bu sezon 29 maçta forma giydiği ve 4 asist yaptığı bilinirken, oyuncunun 2026 yılına kadar sözleşmesinin devam ettiği belirtildi. Güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro olarak açıklandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI