Kagawa geri dönüyor

Beşiktaş'a Kagawa'nın dönmesi an meselesi....

Borusia Dortmund'dan ayrılması hemen hemen kesinleşen Kagawa, İspanya'dan da aradığı teklifi bulamadı. Japon yıldızın bir hafta içinde Kartal olması bekleniyor.

Burak Yılmaz sağlık kontrolünden geçtiSerkan Reçber'den Beşiktaş'a iki transfer önerisi!Fikret Orman: En büyük transferimiz Abdullah AvcıVitor Hugo transferinde önemli gelişme!Beşiktaş 3.5 milyona razı olmadı!

Kagawa'nın bonservisini elinde bulunduran Dortmund'un Sportif Direktörü Micheal Zorc, Japon futbolcunun kesin olarak takımdan ayrılacağını açıkladı. Böylece Kagawa'nın Beşiktaş'a dönme şansı iyice yükseldi.

DÖNMESİNDE ENGEL YOK

İspanya'dan teklif alamadığı için tek seçeneği Beşiktaş olan Japon futbolcunun bu kez siyah-beyazlı takıma dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu transferde bu hafta önemli gelişmeler yaşanabilir.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI