Kagawa imzayı atıyor

Beşiktaş'ın Japon yıldızı Kagawa imza atmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş’taki başarılı performansıyla kısa sürede taraftarın beğenisini kazanan Kagawa, kariyerine Beşiktaş’la devametmeye sıcak bakıyor. 1 milyon Euro’luk maaşı peşin ödenen 30 yaşındaki yıldız, hemmaddi hem de manevi olarak mutlu olduğu kulüple yeni sözleşme imzalamaya hazır.

Kara Kartal’da çıktığı 6 lig maçında 3 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan Shinji Kagawa, Beşiktaş’la yeni sezonda yola devam etmeye sıcak bakıyor.

30 yaşındaki futbolcunun, 2020 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğu Borussia Dortmund’ta fazla forma şansı bulamaması sebebiyle geri dönüşü düşünmediği ve kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlılar’la yola devam etmeye istekli olduğu öğrenildi.

Yarım dönem için Beşiktaş’tan 1 milyon Euro’yu peşin olarak alan Kagawa’nın, taraftarın büyük sevgisine ek olarak ekonomik olarak bir problem yaşamamasından dolayı da Kara Kartal’la uzun süreli bir kontrata imza atmaya istekli olduğu belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI