Kagawa müjdesi

Beşiktaş, Shinji Kagawa'nın transferini bitiriyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Shinji Kagawa için müjdeyi Japonya’dan verdi. Düzenlediği basın toplantısından sonra Japon gazetecilerin kısa sorularını cevaplayan Başkan, Tokyo Sports muhabirine, “Kagawafever (Kagawa ateşi) taraftarımızı yaktı. 10 yıl boyunca hatırlanacak. Onunla uzun süreli hem de çok uzun süreli bir anlaşma yapmayı planlıyorum” dedi.

KAGAWA İÇİN BEŞİKTAŞ İLE DORTMUND ANLAŞTI

Bu arada Almanya’dan da Beşiktaş’a müjde geldi… Dortmund teknik direktörü Favre’nin gelecek planlarında Kagawa’nın yeri olmadığı, zaten Türkiye’de mutlu olduğunu ve kalmak istediğini Zorc (sportif direktör) ile paylaşan Kagawa’nın kararını verdiği iddia edildi. Ocak ayında Kagawa’yı satmak için 3 milyon Euro isteyen Alman kulübünün sezon sonu için Beşiktaş’la prensip anlaşmasına vardığı da belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI