Kagawa veda etti

Beşiktaş’ın devre arasında Dortmund’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kagawa, sosyal medya hesabı üzerinden Siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek kulübe veda ettiğini açıkladı.

Beşiktaş’ın devre arasında Dortmund’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Kagawa, sosyal medya hesabı üzerinden Siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek kulübe veda etti. Siyah-beyazlı kulübün bu oyuncunun bonservisini almak istediği fakat ekonomik nedenlerden dolayı alamayacağı belirtiliyordu.

Kagawa: Desteğiniz için teşekkür ederim

Japon oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Sevgili Beşiktaş taraftarları. Desteğiniz için teşekkür ederim. Şampiyonluğu kaçırdık ve takıma istediğim kadar katkı veremedim. Türkiye’de her zaman güzel hatıralarım olacak. Kendimi yeni sezondaki mücadele için hazırlayacağım. Anlayışınız ve bitmeyen desteğiniz için teşekkür ederim.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI