Kagawa'da son dakika

Beşiktaş yönetimi Kagawa'nın tranfseriyle ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’an ara transfer döneminin son gününde kadroya dahil edilen Kagawa’nın Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği merak ediliyor. Geldiği günden beri bir türlü Şenol Güneş’ten ilk 11 için formayı kapamayan Japon yıldız, genelde maçların ikinci yarılarında forma şansı bulabildi.

Umut Güner: Kagawa kararını yeni teknik direktör verecek

Beşiktaş’ın Uzak Doğu açılımı çerçevesinde bonservisini almayı düşündüğü için Japon oyuncu konusunda da sponsor arayışları devam ediyor. Kulüpte yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı yönetim, bu oyuncu için sponsor bulursa transferini gerçekleştirecek. Yönetimin Japon yıldız için yüksek bir bonservis bedeli vermek istemediği ileri sürüldü. Fanatik Gazetesi'nden Gökmen Özcan'a konuşan Asbaşkan Umut Güner de Kagawa konusundaki kararı yeni teknik adamın vereceğini ifade etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI