Kagawa'nın büyük planı

Shinji Kagawa, formunu yükseltmek için Almanya’dan iki antrenör getirdi.

Shinji Kagawa, formunu yükseltmek için Almanya’dan iki antrenör getirdi.

Beşiktaş’ta yeniden doğan Kagawa, hem ilk 11’e yerleşmek hem de milli takımdaki formasını kaptırmamak için ekstra idmanlar yapıyor. Japon yıldız gelecek sezon Beşiktaş ya da bir İspanyol kulübünde oynamak istiyor.

BEŞİKTAŞ’ın devre arasında Borussia Dortmund’dan kiraladığı Shinji Kagawa, siyah beyazlı kulüpte yeniden kendini bulurken, bu formunu daha da yükseltmek için yoğun mesai harcıyor. Tecrübeli futbolcu, hem Beşiktaş’ta ilk 11’e yerleşmek hem de Japonya Milli Takımı’ndaki formasını kaybetmemek için özel çalışmalar yapmaya başladı.

Beşiktaş olmazsa İspanya La Liga 

BORUSSIA Dortmund’da birlikte çalıştığı özel antrenörünü ve kondisyonerini Türkiye’ye getiren Kagawa, iki uzmanın da ücretini cebinden karşılıyor. Kiralık sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Japon futbolcunun öncelikle hedefi Beşiktaş’ta kalmak. Siyah beyazlı takımla anlaşamadığı takdirde, “Çocukluk hayalim” dediği İspanya La Liga  takımlarından birine transfer olmak istiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI