Kalinic Beşiktaş İçin Gemileri Yaktı

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Nikola Kalinic, kulübü Atletico Madrid'den ayrılmak için antrenmanlara çıkmıyor. 

Atletico Madrid’in idmanlarını yöneten Ortega, “Kalinic neden takıma katılmıyor?” sorusuna “İdari bir konu, kendisi izinli” yanıtıyla geçiştirdi. 

Beşiktaş'ın golcü adayları arasında 1 numarada yer alan Nikola Kalinic, Atletico Madrid ile yollarını ayırmak için her yolu deniyor. 

Siyah-Beyazlı kulübün yöneticilerinin uzun süredir peşinde olduğu Kalinic, Beşiktaş'ın teklifine 'olumlu' yanıt verirken, kulübü Atletico Madrid ise önce 6, sonra 4 Milyon Euro bonservis bedeli talep etmişti. Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetimi yıldız futbolcuya "Bonservisini kendin al, sana imza parası verelim" teklifini iletti. Geçtiğimiz günlerde İspanyol kulübünün yetkilileriyle bir araya gelen Kalinic, bonservis konusunda indirim istedi. Ancak Atletico Madrid'den "olumsuz" yanıt alan Hırvat forvet, sakatlığı olmamasına rağmen son üç gündür takımla idmanlara çıkmamaya başladı.

ATLETICO MADRID'LE İPLERİ KOPARDI!

Atletico teknik direktörü Simeone'nin karantina nedeniyle yer almadığı antremanları  yöneten Ortega, Kalinic'in neden idmanlara çıkmadığına dair gelen bir soruya, "Bu tamamen idari bir konu, kendisi izinli" cevabını verdi. İspanyol basınının: "Kalinic; Beşiktaş'ın teklif ettiği 1.5 Milyon Euro'ya karşılık kendisi için yönetimin 6 Milyon Euro talep etmesi üzerine ipleri kopardı!" Kalinic'in sözleşmesinin son sezonunda istediği şekilde ayrılmasına izin verilmemesi durumunda ocak ayında ayında istediği takıma gitmek istediği ve ayrıca parasını da almaya devam edeceği restini de çektiği belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI