Kalinic İçin Çarpıcı İddia

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş'ın uzun bir süredir transfer gündeminde yer alan Nikola Kalinic'in Siyah-Beyazlılar'dan aldığı teklife olumsuz yanıt verdiği ve geçen yıl forma giydiği Roma'ya dönmek istediği iddia edildi. Geçtiğimiz sezon Roma'da istediği şansı bulmakta zorlanan Kalinic'i geri dönme isteği sürpriz olarak nitelendirilirken Dzeko'nun ayrılığı nedeniyle takıma katılmak istediği bildirildi. 

Golcü transferi adına çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın bir süredir gündeminde yer alan Atletico Madrid forması giyen Nikola Kalinic konusunda yeni bir iddia gündeme geldi. İtalyan sitesi Calcio Mercato'nun özel haberine göre Kalinic, Beşiktaş'ın teklifini reddetti. Beşiktaşlı yöneticilerin oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu fakat bu teklifin olumsuz karşılandığı aktarıldı. 

Roma'da Edin Dzeko'nun takımdan ayrılması gündemde olduğu için Nikola Kalinic'in de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği İtalyan ekibine dönmek istediği belirtildi. Transferin biteceği 5 Ekim'e kadar Roma'dan bir teklif gelmesini bekleyeceği aktarılan Kalinic, dönmek istediği İtalya Seria A'da  daha önce de Fiorentina ve Milan formaları giymişti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI