Kalite!

Oynamadığı hafta hem kamuoyunun hem de taraftarlarının hasretle beklediği Beşiktaş, sahasında üç golle üç puanı aldı... Kartalhaber yazarı Nedim Güngör yazdı...

Kalite!

Oynamadığı hafta hem kamuoyunun hem de taraftarlarının hasretle beklediği Beşiktaş, sahasında üç golle üç puanı aldı.

Siyah beyazlılar ilk yarıda attığı üç golle oyunu bitirdi ve sonra rölantiye aldı.

Özellikle beklerin oyunun içine girmemeleri farkın artmasına engel oldu. Ghezzal’in yokluğu üretimin zayıf olmasına sebep olurken, Adem beklenen katkıyı gol atmasına rağmen sağlayamadı.

Nkodou halen daha istenen verimi ve katkıyı veremiyor. Bal yapmayan arı gibi.

Ne kadar rakip zayıf olsa da gol yemeden maçı bitirmek de önemliydi.

Beşiktaş, bay haftasını geçti ve artık ligin bitimine kadar durmayacak. Rakiplerinin aksine kupada da devam edecek olan siyah beyazlıların sahada sorunu olmaz gibi görünüyor ki, herkes tarafından en iyi oyunu oynayan takım olarak takdir ediliyor.

Ligin en fazla gol atan takımı olan Beşiktaş’ın saha dışında polemiklerle gol atmaya çalışanlara karşı çok dikkatli olması gerekir. Zira, herkes hangi alanda maharetliyse orada maharetini gösterir. O yüzden saha dışına çekilen mücadeleye kapılmamak ve aldanmamak gerekir.

Kimisi sadece kalecisiyle, kimisi bir iki oyuncusuyla galip geliyor ancak, Beşiktaş takım olarak kalitesini ortaya koyuyor.

Nedim Güngör

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI